API-garantier for kjøpere

Hos Villadom Immo Javea er vi klar over at kjøp av eiendom er en veldig viktig beslutning i våre liv. Derfor er det viktig å ha støtte og råd fra en pålitelig eiendomsmegler. Vi er et byrå registrert hos Offisiell sammenslutning av eiendomsmeglere med nummeret API 1038, og dette garanterer at:

1.- Vi finner eiendommen som passer best for dine behov.
Vi utfører et uttømmende søk etter de egenskapene som best passer dine preferanser i vår egen portefølje og i vårt nettverk av samarbeidspartnere. I tillegg anbefaler vi deg alltid i god tro. Hvis du ikke finner den rette eiendommen, vil vi holde deg informert om alle de nye eiendommene som kommer på markedet og kan være interessante for deg.

2.- Vi er mellomledd mellom partene.
Vi mekler alltid og ser etter fordelen for både kjøper og selger, og balanserer behovene mellom begge parter. Målet vårt på denne måten er å forenkle kjøpsprosessen for deg. I kjøperveiledningen beskriver vi de mest relevante aspektene å vurdere som kjøper.

3.- Vi sørger for at transaksjonen med eiendommen overholder alle juridiske krav.
Vi tilbyr omfattende tjenester til våre kunder. Vi sjekker alltid at alt som er relatert til eiendommen er i orden og at det er i optimal stand for å bli overført. Vi er regulert av API College i provinsen Alicante, som sørger for at vi handler i samsvar med den profesjonelle etiske koden.

Hvis du er ute etter en eiendom til salgs, kontakt oss. Vi vil gjerne møte deg og hjelpe deg.

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento