API-garantier for selgere

Salg av en eiendom i Spania er en prosess der feil kan gjøres hvis du ikke har råd fra en profesjonell. Villadom Immo Javea er et eiendomsmegler registrert hos Offisiell sammenslutning av eiendomsmeglere med nummeret API 1038 og dette garanterer at:

1.- Vi har en offisiell kvalifisering og spesifikk opplæring i eiendomssektoren.
Dette viser at vi kjenner perfekt markedet for å verdsette eiendommen din, samt salgsteknikker for å selge huset ditt effektivt. I tillegg er vi regulert av API College i provinsen Alicante, som sørger for at vi handler i samsvar med den profesjonelle etiske koden.

2.- Vi gjennomfører hele prosessen med den største profesjonaliteten.
Salg av en eiendom krever et stort antall dokumenter som vi som API overvåker og gir deg. I tillegg formidler vi mellom selger og kjøper til slutten av prosessen, for å sikre at begge parter drar nytte og er fornøyde. Vårt hovedmål i denne forbindelse er å forenkle salgsprosessen for deg. I selgerveiledningen forklarer vi mer detaljerte relevante aspekter å ta hensyn til som selger.

3.- Som Collegiate Agency utfører vi alt meglerarbeidet.
Vi annonserer og markedsfører eiendommen din, vi ser etter mulige nasjonale og internasjonale kjøpere, vi administrerer besøk til de som er interessert i å kjøpe den, og vi gjennomgår og forbereder alle nødvendige dokumenter for en vellykket avslutning av operasjonen.

Vi tar oss av alt, fra start til slutt.

Hvis du tenker å selge eiendommen din, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil være veldig glade for å møte deg og hjelpe deg.

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento