Gastronomi

Det er obligatorisk å nyte middelhavsmat på Costa Blanca. De tradisjonelle restaurantene, og med de nyeste trendene i mat, tilbyr et komplett gastronomisk tilbud i prestisjefylte restauranter og kvalitet som bruker produkter med opprinnelsesbetegnelse, hvor middelhavsdiet finner sitt maksimale uttrykk.

gamba roja deniaSom en god kystby har Jávea mange restauranter hvor du kan smake på fisk og sjømat av meget god kvalitet, men også internasjonal mat og lokal mat. Landsbyen har en rik kulinarisk tradisjon med ris og fisk som hovedrolle i kjøkkenet, i mange versjoner. Fra den tradisjonelle paellaen til bakt ris eller til bandet eller fra den typiske sjømat til sukkerrok, uten å glemme den grillede fisken eller den røde reken av Dénia. Den mest populære og relevante parabolen er "Paella". Den består av en ris kokt i en "paella" ledsaget av andre ingredienser som kjøtt, fisk, sjømat og grønnsaker. Du kan også prøve "arros al forn" (bakte ris), "arros amb fesols i naps" (ris med bønner og rogn). Blant oppvaskene basert på fisk og sjømat er: "cruet de peix" (fiskestokk), "suc roig" og fisk yngel.

Som middelhavsby, i Jávea bruker vi som to av hovedbestanddelene hvitløk og olivenolje som sammen danner "alt jeg oli" som følger med en rekke retter og serverer som en forrett i alle barer og restauranter i området. De lager også saltede ansjos, ansjos, tunfisk, oks og la borreta de melva. De er tradisjonelle cocas med pepper ogcocas tomate javea tomat, løk, rosiner og olje og ansjos ... Ikke alt er fisk og ris. Den tradisjonelle pølse fremhever sobrasada, butifarra og blanett. Coca Tomat Javea

Og for å avslutte å nyte en typisk meny med maten, må vi ikke glemme desserter laget med mandler, appelsiner, rosiner, fiken, druer ... samt iskrem så tiltalende om sommeren. "Pastis de Boniato", "La Mona de Pasqua" og "Torta" med mandler er kjent. Berømte er også nougat og is fra Jijona og Alicante, kirsebærene fra interiøret i La Marina Alta, medlars fra Callosa d'En Sarria.

Alt dette vasket med deilige viner fra områdene i området, håndverk øl, mistela (søt vin), sitronader og typisk Valencian Horchata laget med tiger mutter.

Besøk Kjøpe et hus for å nyte Jáveas gastronomi i ditt nye hjem.

pastissos javea

 

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento