Utviklingen i Javea

TOSALET

Urbaniseringen El Tosalet de Jávea ligger svært nær Arenal stranden og alle tjenester. Det ble innviet i 60-tallet av informasjons- og turistminister Fraga Iribarne, en begivenhet som hadde stor samfunnsmessig innflytelse over hele Spania.

Tosalet de Javea er en av de mest prestisjetunge og ettertraktede urbaniseringene i Jávea for sin arkitektur, tjenester og nærhet til Arenal-stranden. For tiden bor folk i mange nasjonaliteter i denne urbaniseringen. Husene er bygget av middelhavsstil preget av de omfattende nayasene, buene eller detaljene til Tosca, Jáveas naturstein, trebjelker og terrakottagulv. Denne middelhavsstilen kan kombineres perfekt med mer moderne stiler som gir villaene en veldig spesiell karakter.

Tosalet har sikkerhetskameraer og overvåkningstjeneste. Boliggatene har belysning og har også en administrasjon for å hjelpe til i alt som naboene i urbaniseringen trenger.

Den består av fire forskjellige faser, fase I av Tosalet er den nederste delen nærmest stranden og hvor eierskapsadministrasjonen ligger. Fase II og IV i midtparten og fase III plassert i øvre del.

Besøk vårt utvalg av eiendommer i El Tosalet og omegn her.

LLUCA

Ligger svært nær Jávea Golf Club, er det en av de mest prestisjefylte urbanisasjonene i Jávea. Hovedtrekkene er roen, den åpne utsikten og beliggenheten svært nær alle tjenester. De fleste husene i Urbanisering La Lluca i Javea, bevare den tradisjonelle stilen til vårt område som bukene i Tosca som er typiske for vår befolkning. Den har vakre, modne hager og åpen og panoramautsikt over Montgó, en av emblemene i Jávea. Urbaniseringen har hovedinngang og sikkerhetskameraer.

Besøk vårt utvalg av eiendommer nær Golf Club og i Lluca her.

BALCON AL MAR

Balcón al Mar urbanisering ligger i Cabo de La Nao-området i Jávea, og gatene har en unik disposisjon. De fleste husene ble bygget av en viktig promotor av området, og det er derfor husets arkitektoniske stil er svært lik. For tiden bygges hus med mer moderne stil.

Dette boligområdet består av en omfattende infrastruktur med restauranter, supermarked, vakre bukter som Ambolo, Portichol, etc. Hovedbygningen befinner seg på tidspunktet for bygging av eiere av tysk nasjonalitet, i dag er det en flott blanding av nasjonaliteter. Arenal-stranden ligger bare noen minutter unna med bil.

I avsnittet "Kjøp et hus" kan du finne mange villaer i Balcón al Mar Urbanization for å velge huset til drømmene dine. Vi har et bredt utvalg av villaer med alle egenskaper og priser. Fra hus med to soverom til fantastiske luksuriøse villaer ligger ved strandpromenaden med fascinerende utsikt over Middelhavet. Denne urbaniseringen er et av de roligste boligområdene og er perfekt for å leve hele året for å komme på ferie.

Vi hjelper deg gjerne med søket etter ditt nye hjem i Cabo de la Nao-området og Balcón al Mar-urbaniseringen her.

LA CORONA

Ligger svært nær havneområdet - Duanes de la Mar de Jávea. Den har en god infrastruktur og fasiliteter. De fleste villaene er luksuriøse med flott utsikt over bukten Jávea og Cabo la Nao. Det har fortsatt noen tomter for salg å bygge som du kan se dens funksjoner her.

Husene bygget er eksepsjonelle, mange med arkitektoniske prosjekter med stil fra villaer med merket middelhavsstil til moderne villaer med store vinduer som gir panoramautsikt over Middelhavet og hele bukten Jávea, Costa Blanca.

Hvis du vil motta mer informasjon fordi du tenker på å selge eiendommen eller ønsker å kjøpe eller bygge et hjem i dette området, ikke nøl med å kontakte oss, Villadom Jávea.

MONTGO

Urbanisasjonene i Montgó-området ligger nær byen Jávea og er veldig stille. Vi har et bredt utvalg av villaer og tomter i dette området hvis informasjon du kan konsultere her. Det er et ideelt område for å leve hele året på grunn av sin nærhet til alle tjenester og dets naturlige miljø.

ARENAL

Område som ligger ved siden av den største sandstranden i Jávea, El Arenal. Veldig livlig område med mange tjenester som restauranter av autochthonous og internasjonal mat og Tennis Club. I dette området finner vi vakre boligleiligheter og bungalower med felles svømmebasseng og hager innen gangavstand fra sjøen. Du kan se vårt tilbud på leiligheter, bungalower og tomter her. Canal de La Fontana er en annen attraksjon i dette området, og har Marina Nou Fontana, som er et unikt nautisk anlegg med nesten 500 fortøyninger designet for båter på mellom 5 og 8,25 meter i lengde. Det har også en nautisk skole og muligheten for å trene dine favorittvannsport.

Interessert i å kjøpe en eiendom? Besøk Kjøpe et hus

Planlegger du å selge eiendommen din? Besøk Selg huset mitt

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento