Transport

Costa Blanca har et avansert kommunikasjonsnettverk som gjør det tilgjengelig fra hvor som helst i verden.

Jávea har et bredt spekter av kommunikasjonsmuligheter fordi deres situasjon er nyter godt av et omfattende nettverk av motorveier som forbinder byen med andre nabobyer og provinshovedsteder, Alicante og Valencia, ca 100 kilometer unna henholdsvis.

For å komme med buss tilbyr Autobuses ALSA forbindelse til Alicante, Valencia og Madrid, samt til andre kommuner på ruten. Fra nabobyen Denia bare 8 Km. ALSA også kobles til andre byer som Barcelona, ​​Murcia, Granada, Almeria, Malaga, Algeciras, Sevilla, Cordoba, Albacete, Tarragona, Valladolid, Leon, Oviedo og Gijón.

                                      train javea

Et annet alternativ til å komme til Jávea er toget. Fra den nærliggende byen Gata de Gorgos kan vi ta trikken som forbinder Denia med Alicante. På ca 45Km. I nord, i Gandía, har vi en RENFE togstasjon som gjør at vi kan koble på bare en time med Valencia. EUROMED kobler Alicante med Valencia og Barcelona, ​​en av de mest moderne og raskeste jernbanene. RENFE, jernbanetransportvirksomhet er et annet alternativ til å bevege seg rundt de forskjellige kommunene (informasjon og billettkjøp ved å ringe 902 24 02 02 RENFE Line). Og ankomsten av høyhastighetstoget (AVE) til byene Valencia og Alicante.

plain alicante

Flyplasser i nærheten av JáveaPara ankommer med fly, de nærmeste flyplassene er Jávea L'Altet i Alicante flyplass, som ligger ca 100 km unna, og Manises lufthavn i Valencia, som ligger ca 113km. Fra Alicante flyplass kan vi ta C6-linjen til sentrum av Alicante. Fra flyplassen i Valencia forbinder vi med sentrum av byen med t-banen. En gang i midten av begge byer kan nås Xàbia med de ovennevnte forbindelser over buss, tog eller kjøretøy vei med et komplett motorveinett (AP-7) og N-332, som forbinder de kommunene i Costa Blanca med de største byene og områdene i Spania og Europa.

Shipping i Costa Blanca er veldig til stede i Alicante, havnen i Alicante har blitt en av portene basert reiseliv viktigste cruise i Middelhavet og fra Denia kan besøke Balearene hele året. Det er også en båtforbindelse mellom Jávea og Denia som tilbys av private selskaper om vår og sommer. boat javea ibiza

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento