Skoler og universiteter

I utdanningssystemet på Costa Blanca er det i utgangspunktet to alternativer: offentlig utdanning (gratis) eller privat utdanning. I Spania er det obligatorisk å gå i skole fra 6 til 16 år.

Det er også flere internasjonale skoler, alle av dem private. Familier som flytter til denne solfylte regionen har et bredt spekter av høgskoler å velge mellom.

I Jávea finner vi flere skoler og institutter for utdanning av barn og unge. Slik som C.P. Arenal, C.P. Graüll, C.E.I.P. Port de Xàbia, C.E.I.P Vicente Tena, C.E. I. P. Trenc d'Alba, Xàbia International College, Mª Inmaculada School, I.E.S. Antoni Llidó og I.E.S. Nummer 1

Offentlig utdanning

De fleste kommunene på Costa Blanca har høgskoler og institutter som godtar barn fra barn til videregående skole (3-16 år). Systemet er klassifisert som følger:

Spedbarn: 3 - 6 år

Primær: 6 - 12 år (obligatorisk)

Videregående skole (ESO): 12 - 16 år (obligatorisk)

Når obligatorisk videregående opplæring er ferdig, kan elevene velge å gjøre deres "Bachillerato", mer eller mindre tilsvarende et "A" -nivå i det engelske systemet. "Bachillerato" varer i 2 år. Etter ferdigstillelse vil studenten kunne ta inngangseksamen til universitetet (PAU) som er nødvendig for å komme inn på universitetet. I området er det flere universiteter med et bredt spekter av grader og forskjellige spesialiteter.

Privat undervisning

Det er flere spanske private skoler på Costa Blanca. Det er også et bredt spekter av internasjonale private skoler. I dem får studentene totalt kompetanse på to eller flere språk.

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento