Costa Blanca

Oppdag Javea


Javea er en by på Costa Blanca, som ligger mellom Cabo de San Antonio og Cabo de La Nao, beskyttet av massivet som heter Montgó. En av de viktigste egenskapene til denne villaen er at det er et kvalitets turistmål som har klart å opprettholde den typiske sjarmen til middelhavsbyene.

I Jávea finner vi tre hovedbyområder: Den gamle bydelen, havnen og Arenal-stranden. Resten av det kommunale begrepet har en rekke urbaniseringer som er perfekt integrert i det autentiske landskapet.

Historisk senter
historik senter javea

I den delen av gamlebyen i Javea finner vi en middelaldersk layout, smale gater, hvite fasader, smidestenger og alt kombinert med den tradisjonelle grove steinen. I hjertet av Villaen stiger kirken San Bartolomé. På den ene siden av kirken finner vi Mercado Municipal de Abastos og på den annen side rådhuset. Andre severdigheter er det arkeologiske museet Soler Blasco, kapellet St. Anna, Riu-Rau Català d'Arnauda, ​​Convent of Augustinerordenen og middelaldermurene. Gjennom gatene finner vi mange små butikker, tapasbarer og andre tjenester. Å gå til Mercado Municipal de Abastos for å kjøpe gastronomiske produkter fra området, er et must for turister og innbyggere. I tillegg er hver torsdag morgen et friluftsmarked på Plaza de la Constitución og Placeta del Convent. Dette området er veldig dynamisk og er administrativt senter fordi bystyret og dets kontorer ligger. Du kan også finne barer, restauranter og mange butikker i familietradisjon. Gjennom året feires partene som Bonfires of San Juan i juni måned.

 
Duanes de la Mar (havn)
Port opprinnelse dateres tilbake til det femtende århundre, men mid-sekstende når det får noen betydning som vil vokse i senere århundrer, jeg siendopuerto Javea i det nittende århundre da havn javeadet kommer større suksess takket være eksport av rosiner. De dateres fra 1871 den første brudgaten og bryggen kjent. Når denne handelen gikk i krise, på slutten av århundret, fortsatte det å utvikle en ren fiskeaktivitet. Rundt havnen vokste nabolaget med sterk maritim karakter med gamle hvitkalkede fiskere hytter i første etasje og smale gater. Sjarmen til dette området forsterkes av den skulpturelle silhuetten av kirken Vår Frue av Loreto, som åpnet i 1967, viktig eksempel på religiøs arkitektur cutting edge, kjent for dristige design av sine linjer og oppfatning av plass. En annen bygning for å skille seg ut i havnen er Casa del Cable (1860), hvorav bare bærebjelkene i "Naia" bevart og restaurert for utstillingsområde. Gjennom årene har dette nabolaget utviklet seg uten å miste sin sjarm. For tiden er Duanes de la Mar et av de livligste nabolagene gjennom hele året. I gatene finner vi alle slags butikker, restauranter og andre tjenester. Ankomsten av båtene, auksjonen og etterfølgende salg av fisk i fiskemarkedet er blitt et must for våre besøkende. Ved siden av havnen tilbyr Yacht Club forskjellige alternativer for elskere av vannsport. Festligheter holdes gjennom hele året, den viktigste er maurerne og kristne i juli måned og jomfruen av Loreto dedikert til skytshelgen.

Arenal 
arenal beach javeaPlaya del Arenal ligger i sentrum av bukten i Jávea. Det er et stort turistsentrum som er den mest kjente stranden og besøkt av badefolk, med fin sand og grunt vann. I dette området er det et bredt spekter av fritid og gastronomi. I en av dens ender, hvor den nasjonale paradoren for turisme i Jávea ligger, var det en viktig romersk bosetning.

Sommernettene på Arenal er veldig livlige og travle. Folkemengder av turister og lokalbefolkningen strømmer til underholdning etablissementer samt "chiringuitos" installert langs promenaden foran Montañar havet. Denne kjernen er en av de mest kosmopolitiske områdene i Jávea, tapasbarer, restauranter og disco-puber gjør det et sted å besøke, og vi er sikker på at du kommer tilbake. Det er i dette området hvor vårt byrå VILLADOM JÁVEA ligger.

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento