Eiendom Blog

Villa med fantastisk sjøutsikt til salgs i Javea

Eksklusivt med oss, ditt offisielle eiendomsmeglerfirma i Javea, Villadom Immo. Vår referanse V981 er en spektakulær villa med fantastisk utsikt over Middelhavet. Ikke gå glipp av en detalj om denne luksuriøse villaen på vår 3D-tur!

Fortsett å lese

V1214 - Eksklusiv villa med havutsikt

Denne kvalitetsvillaen med sjøutsikt er en av våre mange eksklusive villaer. Oppdag det med oss, Villadom Immo, din offisielle eiendom i Jávea.

Fortsett å lese

V1209 har ny pris!

Villa V1209 har falt i pris. Ikke gå glipp av denne muligheten til å skaffe deg en renovert villa med tre soverom, to bad, hage og privat basseng i Toscal-området nær strendene i Jávea.

Fortsett å lese

A597 - Leilighet til salgs utelukkende i Villadom

Leter du etter en leilighet noen få meter fra stranden? Du fant den! Leilighet med to soverom og et bad som ligger i et boligområde med svømmebassenger og velholdte fellesområder to skritt fra Arenal de Jávea-stranden og Canal de la Fontana. Kontakt oss for et besøk! https://www.villadomjavea.com/propiedad/apartamento-en-venta-en-la-playa-arenal-javea-a597...

Fortsett å lese

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept Mer Info