Eiendom Blog

V1209 har ny pris!

Villa V1209 har falt i pris. Ikke gå glipp av denne muligheten til å skaffe deg en renovert villa med tre soverom, to bad, hage og privat basseng i Toscal-området nær strendene i Jávea.

Fortsett å lese

A597 - Leilighet til salgs utelukkende i Villadom

Leter du etter en leilighet noen få meter fra stranden? Du fant den! Leilighet med to soverom og et bad som ligger i et boligområde med svømmebassenger og velholdte fellesområder to skritt fra Arenal de Jávea-stranden og Canal de la Fontana. Kontakt oss for et besøk! https://www.villadomjavea.com/propiedad/apartamento-en-venta-en-la-playa-arenal-javea-a597...

Fortsett å lese

Villa til salgs i nærheten av stranden eksklusivt i Villadom

Ikke gå glipp av denne muligheten! Villa med 3 soverom, 2 bad og toalett. Gass oppvarming og privat basseng. Kontakt Villadom, ditt offisielle eiendomsselskap i Jávea (Costa Blanca) for mer informasjon eller et besøk.

Fortsett å lese

NYE LEILIGHETER TIL SALGS!

I Villadom har vi nye leiligheter for salg. Noen av dem ligger på Arenal-stranden i Jávea. Interessert i å oppdage flere detaljer? Klikk på bildene

Fortsett å lese

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept Mer Info