Strender og bukter

LA GRAVA

Grusstrand i den urbane kjerne av Aduanas del Mar. Dets yrkesnivå er middels og lengden er 290 m. Denne stranden er årlig tildelt med det blå flagget.

playa la grava javea

PRIMER MONTAÑAR - BENISSERO

playa primer montañar benissero javea

Semi-urbane og åpen strand med grus og stein som strekker seg fra munnen av Gorgos elven til Arenal stranden. Størrelsen og utvinningen av det grove, utnyttet som byggemateriale, er meget verdsatt på denne stranden. Navnet "Benissero" som har tatt del av denne stranden skyldes huset som eies av en borger i Benissa, en by i nærheten av Jávea. I den sørligste skråningen finner vi et stort utgravet flåte, kjent som Baños de la Reina. Dette området var et kommersielt oppgjør i andre halvdel av s. Jeg a.C., hvor de utarbeidet saltet fiskesaus og saus. Denne delen er populært kjent som "Cala del Ministro". Dets yrkesnivå er middels og den har en lengde på ca 2 km (1600m grov og 400m grus).

 

EL ARENAL

Bystrand med grov sand og grunt vann som ligger i sentrum av Bay of Javea, i den urbane kjerne som den gir navnet til. Det er den mest kjente og besøkes for å være den eneste sandstranden i kommunen. Ved siden av er det en kanal, som gir tilgang til havet til små båter. I den nordlige enden ligger Punta de Arenal, hvor Parador de Turismo ligger, og i den sørlige enden er Mirador Punta del Castell. Grad av høy belegget. Lengde: 480 m (ca.) Denne stranden er årlig tildelt med det blå flagget.

SEGUNDO MONTAÑAR

Semi-urbane og åpen klippestrand sør for Arenal-stranden, bestående av en steinete grov kystlinje (stein dannet av fossilisert sand). Det er også verdsatt, som i First Muntanyar, den grove størrelsen og utvinningen. I det er Mirador de la Séquia de la Nòria. Strand andre fjell Javea

CALA BLANCA

Bestående av to sammenhengende viker, forbundet med stein littoral. Navnet stammer fra den hvite fargen på klippene i klippene. Gjennomsnittlig yrke. playa segundo montañar javea

CALETA I
Rustikk bukt med grus og stein som ligger på slutten av Avenida Ultramar. Den har tilgang med bil, og den siste delen er laget av en liten promenade på ca 100 m. Derfra kan du få tilgang til utsiktene til Cala Blanca. Lengden er 80 m. om.

CALETA II
Rustikk bukt med grus, bowling og stein. Den er preget av sin ru steinarm som går ut til sjøen som en barriere, så vannet er vanligvis rolig og krystallklart. Dens tilgang er gjort til fots fra I Caleta. Du kan også få tilgang til den fra Mirador de les Caletes, ved trapper. Den har en lengde på ca 40 m. om.

CALA SARDINERA

Små jomfruhule grus og bowling ligger på den nordlige skråningen av Cap Prim eller Sant Martí. Tilgang til denne bukten er gjort til fots fra Mirador de la Cruz del Portitxol, gjennom en sti som går langs en original og intakt natur. Tidligere var det det beste stedet for sardinaler, fine nett som var caulked to ganger om dagen, ved soloppgang og solnedgang, derav opprinnelsen til navnet sitt. Lengden er 200 m. omtrent og deres yrkesnivå er lavt.

CALA BARRACA ELLER PORTITXOL

cala portichol javea

Rustikk bukt med grus, bowling og stein som ligger mellom Cap Prim og Cap Negre. Den kan nås, begge med bil fra veien. fra Cabo de la Nao, som til fots fra Mirador de la Cruz del Portitxol. Foran bukta finner vi øya Portitxol (300 meter) med stor botanisk og arkeologisk interesse. Sterkt anbefalt for dykking.

 

CALA AMBOLO

Nudist og jomfruhule, med krystallklart vann nær Cabo de la Nao. Den skylder navnet til vakttårnet som ble bygget i det sekstende århundre, hvis funksjon var overvåking og maritim forsvar av piratangrep, samt det andre utkikkstårnet i Jávea som ligger i Portitxol, begge ligger på privat land. I den sørligste skråningen finner vi Discoverer-øya. Nær bukta har vi Ambolo utsiktspunkt.

cala ambolo javea

CALA GRANADELLA

cala granadella javea

Rustikk bukt med krystallklart vann, ideelt for dykking, ligger i den sørligste delen av Xàbia. Det er tilgjengelig via en vei med samme navn, som er hentet fra Ctra. Cabo de la Nao, ca 2 km før du når den. Fra samme Granadella-vei kan du få tilgang til Mirador, og fra parkeringsplassen av bukta begynner fottureruten på Castell de la Granadella.

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento