Hva å gjøre på Costa Blanca?

I Jávea, Costa Blanca, kan du nyte mange aktiviteter for hele familien, for eksempel:

TRAILS

Oppdage det vakre landskapet og kysten av Javea er en av de mange attraksjonene som venter oss i denne privilegert hjørne av Costa Blanca. Integrert i et unikt miljø som kombinerer sjø og fjell, er det et veldig godt alternativ for naturelskere, som kan gå inn i frodige planter, gå langs klippene og nyte en spektakulær utsikt over et bredt spekter av Stier med stor økologisk og naturskjønn verdi som går gjennom nettverket av naturlige rom i Xàbia. Disse ruter til fots, godt skiltet i alle sine seksjoner, kan gjøres på egenhånd.

DYKKING

Rikken på havbunnen gjør Jávea til et lite paradis for dykkere og dykkere.

 

Jávea er en av de viktigste dykkedestinasjonene i Middelhavet. Sine 25 kilometer med kystlinje, eksistensen av en Marine Reserve, variasjonen av sine midler og rikdommen av undervanns flora og fauna gjør det til et paradis for dykking entusiaster. I Jávea er det et stort antall dykkesentre for de som ønsker å starte i denne sporten. Kom og fordyp deg i et hav av livet!

Fra sjøen

Kyiv av Jávea presenterer en svært variert geografi, full av vakre hjørner. Gjennom hele 25 km. kysten, finner vi en rekke bukter, strender, klipper som skiller seg ut for sin naturlige skjønnhet, krystallklart vann og Middelhavet skog miljø. Du finner mer informasjon på: https://www.villadomjavea.com/playas-costa-blanca/

Også finne øyer, holmer og grotter kun tilgjengelig ved sjøen, som øya Portixol og Isle of Descobridor, Cova Tallada, Cova del Tabac, la Cova dels Orguens og Cova del Llop Marí, de bemerket for sin spektakulære og gjennomsiktig vann, ideelt for dykking eller snorkling.

Å kjenne den vakre kysten av Javea er det ulike muligheter: båtturer som finner sted under store deler av året vil også tillate oss å flytte til nabobyer som Denia, Altea, Benidorm ...

Men for å få tilgang til de vakreste delene av kysten vår, er det mulig å leie ulike typer kjøretøy som båter Nauticos både seil og motor, jet ski, kajakk eller kano ...

BIKE ROUTES

Jávea har flere sykkelveier som går gjennom vakre steder og føre til severdigheter som lysthus, Montgo Natural Park ... Foruten det store antall små bygdeveier spredt rundt i byen gjør det enkelt å lage små Sykkeltur utflukter eller tilgang til de nærliggende byene.

RUTA CAMINO DE SANTIAGO

Jávea slutter seg til rutenettet av Camino de Santiago med Camino del Alba. Det er en reiserute som har som sitt offisielle startpunktet for Port og flette inn den historiske "Camino de la Lana" i Almansa. Gjør Camino de Santiago, bra for turisme, sport, religiøse eller personlig forbedring, er det noe som de siste årene har tatt mye styrke som overgår de regionale og nasjonale grenser. El Camino del Alba på søndag 30 mai 2010 ble innviet i Port of Javea med Pilgrim Mass og en marsj som ble fulgt av turgåere, syklister og hest ryttere.

SHOPPING

Jávea shoppingområdet er delt mellom de tre byene: Historisk Jávea, Duanas Sea-Port og Arenal.

I sentrum av Jávea er det et bredt utvalg av butikker. Lange familietradisjoner butikker langs C / Mayor og rundt rådhuset og boutiques, skobutikker og designbutikker på Av. Prince of Asturias. Flere shoppingkvelder med viktige rabatter og utfyllende aktiviteter gjennomføres gjennom året. Denne kjernen er hjemsted for Mercado Municipal de Abastos, hvor du kan kjøpe kvalitetsmatronomiske produkter som er typiske for Xàbia. I tillegg til å konsentrere et stort antall tapasbarer og tavernaer, er det byens administrative og økonomiske sentrum.

Også hver torsdag mellom 8:30 og 14:00. Omtrent et ukentlig marked holdes på Plaza de la Constitución og Placeta del Convent.

Duanes de la Mar har også et bredt utvalg av butikker konsentrert på Jaime I Avenue, Cristo del Mar Street og rundt kirken. Denne kjernen er vertskap for fiske- og idrettshavnen og fiskemarkedet med den tradisjonelle auksjonen som finner sted fra mandag til fredag ​​fra kl. 17.00. Fra kl. 18.00. Du kan kjøpe fersk fisk og sjømat fra bukta ved salgsstedet som Fiskerforeningen har i Lonja. Den flotte sjøfartstradisjonen gjør den full av restauranter og barer med tradisjonell sjømat tapas.

På Playa del Arenal finner du et godt tilbud som rcial gjennom hele året. I tillegg til klærbutikker og skoforretninger finner du et bredt utvalg av suvenirbutikker og gaveartikler, kostyme smykker og sommermote. Om sommeren er strandpromenaden fylt med håndverksboder som starter klokken 19.00. Det finnes også et stort utvalg av supermarkeder og store områder, både i befolkningssentrene og i hovedveiene til dem eller til urbanisasjonene. Disse åpner mesteparten av ferien i juli, august og september.

FIESTAS

Populære festivaler, tradisjoner og folklore beriker Costa Blanca, og fremhever fargen, mangfoldet og spektakulærheten. Spesielt i Jávea kan vi nyte Bonfires of San Juan, det viktigste partiet i byen vår, hvor du kan beundre vakre fyrverkeri og levende musikk slott. Festene til maurerne og kristne i Jávea i juli måned, en populær feiring som feirer kampene mellom arabere og kristne og mange flere. Castillo fyrverkeri Jávea.

Besøk Oppdag Javea

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento