Tjenester

I Villadom Spain Real Estate tilbyr vi våre kunder et bredt spekter av profesjonelle tjenester, som vil gjøre din erfaring lovlig, hyggelig og uten overraskelser.

JURIDISK RÅDGIVNING

Vi hjelper deg med de juridiske aspektene ved prosessen med å kjøpe og selge ditt hjem i Spania, for eksempel: behandling av N.I.E, åpning av bankkontoer, kontroll av eiendommens status før bystyret, eiendomsregister, kadastre og forsyningsfirmaer. Vi forbereder også den private kjøpekjøpskontrakten og utfører ledelsen og assistansen i Notarius for undertegning av offentlig gjerning.

FINANSIELL RÅD

Våre eiendomsmeglingstjenester inkluderer også råd når du mottar finansiering for kjøp av din nye eiendom. For å lette kjøpet, arbeider vi med mange banker i byen vår Jávea og omgivelser, for eksempel Bankinter, Banco Sabadell, Banco Mare Nostrum, BBVA, Banco Santander eller La Caixa. I henhold til dine økonomiske behov finner vi og tilbyr de mest fordelaktige boliglånsløsningene for oppkjøpet av ditt hjem.

ETTER SALG

På Villadom Spain Real Estate vet vi at ettersalgsservice er enda viktigere enn selve salget. Vårt menneskelige team vil hjelpe deg og hjelpe deg med alt du trenger. Vi tilbyr integrerte tjenester av reformer, konstruksjon og dekorasjon; Tilsyn og vedlikehold av eiendommer: hager, svømmebassenger, rengjøring; Vi forvalter kontraktering av tjenester som: vann, elektrisitet, telefoni, forsikring, gass, etc. for ditt hjem; Kontroll endringer, endringer og utbetalinger i ulike administrasjoner, både offentlige og private: Land, byrådet, samfunnet eiere, betaling av kursgevinster, etc. og behandling av dokumenter: opphold, arbeidstillatelse, inntekts- og formueserklæring, etc.

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg.

Velg område
Type bolig
Velg sted
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...
Gestionar consentimiento